Pytanie z dnia 03 stycznia 2020
Witam, byliśmy na bardzo nieudolnie przygotowanej imprezie sylwestrowej, obsługa nie radziła sobie z niczym zaczynajac od braku miejsc ( gdzie były rezerwowane i opłacone). Impreza liczyła 250 osób a stół szwedzki przygotowany na może 100 osób wiec brakowało jedzenia. Najbardziej popisali się zepsuta zupa gulaszowa z której wydobywał się straszny odór. Jedna osoba trafiła na sor z zatruciem. Manager i właściciel lokalu nie poczuwają się do odpowiedzialności i nie chcą zwrócić pieniędzy, gdzie kilku osobom wypłacili pieniędzy już w noc sylwestrowa. Co możemy z tym zrobić?
Tutaj pojawią się odpowiedzi od prawników
Chcę dodać odpowiedź
Jeśli jesteś prawnikiem
zaloguj się by odpowiedzieć temu
klientowi
Jeśli Ty zadałeś to pytanie, możesz kontynuować kontakt z tym prawnikiem
poprzez e-mail, który od nas otrzymałeś.